Noh, kui juba vana meeldis siis see uus
will blow your mind 
Focusel on küll kirjade järgi rohkem heppa, aga RenaultSport üldiselt viskab tehnilistesse andmetesse 20-30hp väiksema numbri kui autol tegelikult on, ja noh šassii on ilmselt parim mis hot hatchidele hetkel pakutakse.
http://www.autoblog.com/2011/06/19/mega ... ng-record/Selles suhtes noh ma ei taha üldse RS-i maha teha, aga minuarust hetke tutikad kiired Fordid on nagu natuke kaugenenud selle foorumi alustalaks olevast FastFords-ideoloogiast, tehakse mingeid suhteliselt keerukaid ja kalleid autosid, millest ei saagi nagu sotti et kas nad tahavad olla pigem lihtinimese autod või premium-autod. Esimese jaoks on nad nagu liiga kallid (Megane on RS-ist mingi ~6k võrra odavam), teise jaoks nagu liiga Fordid siiski, roostetavad kõik endiselt jne. Samas kui RenaultSporti hetke valik on just täpselt selline, et kui meiesugused hakkavad u 5-6 aasta pärast sinnapoole kiikama, siis võib vastavalt rahakoti paksusele valida alates Twingo RS-ist läbi terve rea Cliode (sh Cup vedrustusega) kuni Megane Trophyni välja. Ja nad kõik on väga väga väga head autod mõistliku hinnaga. Ja kui tahad mõnda tutikana osta, siis sa võid hinna kontrolli all hoidmiseks lasta auto igasugu mõttetust varustusest praktiliselt tühjaks rookida, samas kui kuumad Fordid tulevad terve rea kohustusliku varustusega, mis nii hinda kui kaalu kasvatab.
Ok, sorry, jäin vist nats lobisema, aga noh ma olen ikka täiesti vaimustunud sellest autost lihtsalt